Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa d'inici de curs al Kftí de Tarda

Amb motiu de l'inici de la programació del KFTÍ de Tarda, el Casal de Joves de Ripollet ha organitza un karaoke per joves al carrer, el proper divendres, 21 de setembre, a partir de dos quarts de set del vespre, davant del propi Casal.

Tots els joves del municipi, amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys, han rebut per correu una carta on se'ls convida a assistir a l'acte, i ha participar de les sorpreses que hi ha organitzades. També hauran de presentar un tiquet de consumició, enviat amb la carta, per poder tastar el producte estrella del KFTÍ.

El KFTÍ de Tarda és un projecte de la Regidoria de Joventut i del Patronat Municipal de Cultura i Joventut i està dirigit especialment a la població jove de Ripollet, amb activitats gratuïtes, que tenen com a finalitat que els joves aprenguin a ocupar el temps d'oci i de lleure, potenciant valors cívics i democràtics, per tal de motivar als joves a la participació dins de la societat. Aquestes activitats es faran en dos grups, durant dos dies a la setmana. El projecte està inclòs dins del Pla Local de Joventut Ripollet 2005 - 2008.

Més informació al Casal de Joves, rambla sant Jordi, 6 o al telèfon 93 586 46 52.

F.R.