Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participativa celebració de la Diada a la plaça de l'11 de setembre

Una quinzena d'entitats culturals, socials i esportives, així com partits polítics de Ripollet van participar a la tradicional ofrena floral, al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L'acte, va comptar un any més amb la participació de la Societat Coral El Vallès.

La seva secció de Veus del Vallès va interpretar diverses peces tradicionals, així com una versió del Cant a Ripollet, escrita per Josep Maria Brull, en homenatge a l'artista i en el marc de l'any 2007 com a Any Brull. L'acte va finalitzar amb l'ofrena institucional de l'Ajuntament de Ripollet, realitzada per l'Alcalde i tots els grups municipals, a excepció del PP.

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya va realitzar la seva ofrena de forma individual, dues hores abans de l'acte oficial, i va amenitzar la jornada amb un esmorzar a la mateixa plaça de l'11 de setembre.

El Partit Popular, per la seva part, va optar per fer l'ofrena en solitari, amb anterioritat a l'acte oficial. Pere Calviño, president del PP de Ripollet, va estar acompanyat per dos regidors del seu grup municipal, el representant de les Noves Generacions del partit a Ripollet i altres simpatitzants de la seva formació.

D'altra banda, CDC de Ripollet, un cop feta la ofrena floral, va continuar celebrant la Diada amb un dinar al poliesportiu, on van comptar com a convidat amb Salvador Esteve, alcalde de Martorell.