Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació Catalònia rebrà una subvenció extraordinària de 600.000 euros per part de la Generalitat

La Fundació privada Catalònia rebrà una subvenció extraordinària de 600.000 euros per ampliar les places del Centre ocupacional i Centre especial de treball per a persones amb disminució psíquica ubicat a Ripollet. Aquesta subvenció, impulsada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, s'emmarca en les polítiques socials del govern i suposarà per al centre tenir disponibles 64 places, 16 més de les que té actualment.

L'edifici del centre ocupacional ASPASUR i del CET "Sant Martí" va ser inaugurat el 10 maig de 2007. El centre, de 1.700 metres quadrats, consta de magatzem, una planta baixa amb dos sectors de treball i vestidors. A la primera planta hi ha un centre per persones amb una deficiència de grau elevat, on es poden realitzar activitats. I a la darrera planta trobem les oficines, l'aula d'informàtica i també una sala d'usos múltiples. Les instal·lacions, amb un cost de 750.000 euros, estan ubicades a uns terrenys municipals cedits per un període de 50 anys, que es troben situats al carrer Padró, entre el camp de futbol de l'Industrial i l'escola Tatché.
El Grup Catalònia engloba tres entitats sense ànim de lucre dedicades a gestionar i administrar equipaments i serveis destinats a l'atenció de persones amb discapacitat psíquica i especialment amb retard mental greu.

L.P.