Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nens i nenes de Ripollet tornen a l'escola

Prop de 5.000 nens i nenes han reprès aquest matí les classes amb normalitat. Enguany, la novetat ha estat l'entrada en funcionament del parvulari del nou col·legi Pinetons, al costat del CEIP Ginesta. Aquesta és la vuitena escola pública de Ripollet i ja es preveu començar a tramitar la novena.

Durant aquest estiu, tant l'Ajuntament com la Generalitat han aprofitat per fer obres de millora i manteniment a diversos edificis educatius. El consistori ha encarregat, entre d'altres treballs, la construcció d'una ludoteca i un vestidor a l'escola Anselm Clavé. El departament d'Educació de la Generalitat, per la seva part, ha finançat la reforma del parvulari del CEIP Ginesta, la coberta de la pista esportiva de l'Enric Tatché i el canvi del sentit d'obertura de les portes d'emergència i la millora del porxo de l'Escursell.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d'Educació Mª del Mar Viera van visitar durant el primer dia de classe, els centres públics de la localitat. Ambdós van destacar la normalitat amb què els alumnes i professors s'han incorporat al nou curs. També van fer menció especial de les noves instal·lacions del col·legi Els Pinetons, així com a la gran tasca que s'ha realitzat fins el darrer moment per part de l'equip docent del mateix centre.

Fotos:
- Els alumnes entrant al col·legi Ginesta.
- Visita a una de les aules de parvulari del Pinetons.
- Més alumnes arribant al col·legi Els Pinetons.
- L'alcalde de Ripollet, la regidoria d'educació, el director i la cap d'estudis del CEIP Pinetons.