Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural aposta per la innovació artística

A partir del 15 de setembre, la Sala d'Art del Centre Cultural, acollirà una de les mostres més arriscades que ha proposat el Patronat Municipal de Cultura i Joventut fins ara. Sessió Continua, un conjunt de treballs viodegràfics realitzats per diferents autors contemporanis.

Segons va afirmar el regidor de Cultura, Ferran Tornel, a la presentació de l'exposició, el passat dijous 6 de setembre, “és un canvi radical de rumb en allò que ha estat l'art al Centre Cultural fins ara”. Amb aquesta nova proposta, el PMCiJ vol acostar, als ciutadans de Ripollet, art de tots els estils i tendències, i donar les eines necessàries perquè sigui entenedor i atractiu per a tothom.

La programació de l'exposició, que s'inaugurarà el proper 17 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, i que comptarà amb la presència de la comissaria de l'exposició Montse Badia i els representants de la Diputació de Barcelona, també proposa un seguit d'activitats i elements complementaris per a l'ús dels ciutadans de Ripollet. Durant el mes d'octubre es realitzaran visites comentades i tallers experimentals per a grups. També està previst un curs sobre la importància de la imatge en moviment a la societat actual, així com una de les artistes de la mostra, Dora Garcia realitzarà un taller en relació a l'ús dels espais públics, que encara està per acabar de determinar.

F.R.