Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La música de l'Espingari acosta el mar a Ripollet

El grup d'havaneres montcadenc, Espingari, va inaugurar, el passat dimecres 5 de setembre, la mostra d'imatges en motiu del 25è aniversari de la formació musical. L'acte va lluir especialment amb la interpretació, per part del grup, de dues de les seves peces més mítiques, portant els aires marins a la Sala 1 del Centre Cultural.

L'acte va estar presidit per Eulàlia Saló, coordinadora del Patronat Municipal de Cultura i Joventut i va comptar amb les intervencions de Dolors Puig i Joan Perearnau, membre i fundador respectivament del grup, i Ferran Tornel, regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. Els membres de l'Espingari van voler agrair l'assistència del públic de la sala així com el suport rebut per part de l'Ajuntament de Ripollet durant tots aquest anys. Dolors Puig va voler fer una menció especial pel desaparegut Andreu Navarro, “Amic d'aventures i música”, segons Puig, que va impulsar una branca del grup que els va portar a fer obra social amb la gent gran, amb Cuba i altres projecte.

El regidor de Cultura, Ferran Tornel, va donar les gràcies al grup per la seva implicació i estima cap a Ripollet, tot i que es tracta d'una formació de Montcada, així com destacar la tasca que ha realitzat el grup durant tots aquest anys, portant la música i la cultura catalana fora de les fronteres nacionals. Un cop finalitzats els parlaments, el grup, va interpretar dues peces del seu repertori, L'avi de la Plaça i Història de la balada d'en Lucas.

F.R.