Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Homenatges i ball al 40è Aplec Sardanista

El passat diumenge, 2 de setembre, Ripollet Sardanista va celebrar el 40è aplec de Ripollet. L'acte va comptar amb la presència d'un gran nombre de persones, que des de les onze del matí i fins les vuit del vespre, van ballar sardanes amb les cobles de Bellpuig, Sant Jordi de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell.

A la jornada van participar, a part de tota la gent de la colla i d'altres colles convidades, Joan Lazaro, compositor de sardanes com Rocaguinarda o Cordialment. Aquesta darrera peça va ser interpretada per la Cobla Sant Jordi, en homenatge a Jordi Ferrer, membre de la Cobla, per celebrar els 25 anys d'aquesta i la participació de Ferrer durant tots aquests anys.

A partir de dos quarts de cinc de la tarda van començar els concursos i sorpreses previstes. En primer lloc es va interpretar la sardana incògnita, de manera que tots els assistents havien d'endevinar de quina es tractava. Posteriorment es va celebrar el tradicional concurs de colles improvisades, que va comptar amb la participació de nou colles d'adults i una d'infantils.

El primer, segon i tercer trofeu se'l van emportar les colles Bombolles d'Amistat, Or i Flama i Pirates, respectivament. També es va fer l'atorgament del premi especial a la colla infantil. L'organització de l'aplec també va vendre butlletes per el sorteig d'una panera, un quadre i d'altres obsequis, per als assistents a l'acte.

Fotos:
- L'Aplec d'enguany va comptar amb gent de totes les edats.
- El regidor de Cultura, Ferran Tornel, atorgant el primer trofeu del concurs de Colla Improvisada.
- Actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell.
- Tradicional entrada a la pista de ball, de les colles improvisades del concurs.
- Mentre les colles ballaven, el jurat valorava la seva actuació.


F.R.