Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Cultura fa una valoració positiva de la Festa Major 2007

Tot i reconèixer que les dates en les que s'ha celebrat enguany la Festa Major de Ripollet han fet notar un descens de públic en algunes activitats del programa, el regidor de Cultura i Joventut, Ferran Tornel, ha fet una valoració positiva dels quatre dies de festa. Tornel va explicar als micròfons de Ripollet Ràdio que el programa d'enguany, realitzat per tercera vegada per la Comissió de festes, ha estat una continuïtat de la tasca de l'any passat i s'ha tornat a incidir en activitats com les infantils i les musicals.

El regidor de Cultura ha destacat la bona acollida del pregó, les actuacions infantils i d'activitats com el concert de jazz, la nit celta o el tennis al carrer.
Com a novetat, Ferran Tornel va explicar la importància d'aprofitar la Festa Major per donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes de Ripollet els nous equipaments municipals com el Centre d'Interpretació de la Memòria o les remodelades piscines municipals, on es va fer la recepció oficial.

Pel que fa a les propostes de futur de la Festa Major, el regidor de Cultura ha apostat per continuar treballant cap a la total gratuïtat dels actes i ha explicat la voluntat de trobar un espai per a concerts proper al recinte firal.

R.H.