Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sala d'art del Centre Cultural acull una mostra col·lectiva de tres ripolletencs

La sala d'art del Centre Cultural torna a reprendre la seva activitat expositiva després de les vacances d'estiu i ho fa amb una exposició col·lectiva d'autors locals. Sota el títol “Olis i Plumilla”, Juan José Enrique, Ángel Esteve i José Toledano presenten una selecció dels seus millors treballs d'oli, acrílic i plumilla.

La mostra s'inaugurarà dissabte, 25 d'agost, a les 20 hores, dins del programa d'actes de la Festa Major d'aquest any i es podrà veure fins el 9 de setembre a la sala d'art del Centre Cultural.

Juan José Enrique és nascut a la comarca de la Vera (Càceres), actualment resideix a Ripollet. És alumne dels tallers de pintura del Centre Cultural des de l'any 2005 i es considera autodidacta. Les seves tècniques són l'oli i l'acrílic sobre tela i fusta.

Àngel Esteve és nascut a la població d'Abanilla (Múrcia) però es considera ciutadà de Ripollet des de sempre. Es defineix com autodidacta i sent debilitat per l'època blava de Picasso. La seva tècnica principal és l'oli sobre tela.

José Toledano és nascut a Alburquerque (Badajoz), actualment resideix a Ripollet. S'inicia en el món de la “plumilla” a través d'un company d'escola i la converteix en la seva tècnica. Té preferència per la perspectiva urbana i pels racons dels barris vells de les ciutats i pobles.