Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àngel Pavlovsky, de nou a Ripollet

L'encarregat de donar la benvinguda a la Festa Major de Ripollet ha estat enguany l'artista Àngel Pavlovsky. L'argentí, afincat a Barcelona des dels anys 70 i que va arribar a convertir-se en rei del Paral·lel, va canviar durant una estona el teatre per un petit escenari a la rambla de Sant Jordi. El dilluns 27 actuarà per segona vegada al Teatre Auditori de Ripollet i estrenarà Alas fustivas.

Pavlovsky també acomiadarà la Festa Major d'enguany, oferint al Teatre Auditori el dilluns, just abans del Ball de Confetti, Alas Furtivas. Es tracta del seu espectacle més intimista, on Pavlovsky despulla el seu autèntic jo davant del públic, deixant de banda al personatge còmplice que durant tants anys l'ha acompanyant pels escenaris.
En pijama i sabatilles, la seva “roba de somniar”, sense plomes ni maquillatge... Bé, “maquillatge, potser una mica”, admet, apareix Pavlovsky a l'escenari, per explicar al públic els seus secrets gairebé a l'oïda. Amb un to confidencial, introspectiu a vegades, efusiu en ocasions i per moments histriònic, parla dels seus somnis a la vegada que fa un autoretrat entre real i fantàstic. A banda de fer consideracions sobre temes com la política, el poder, el pas del temps, l'amor o el destí, Pavlosky també parla sobre tot allò que li ha aportat el teatre, sobre la recerca del veritable sentit del fet teatral i sobre la relació entre l'actor i el públic.
Àngel Pavlosvky va néixer fa 63 anys a Rivera, Buenos Aires. Net de jueus russos emigrats a l'Argentina, va tenir una infància difícil. El 1973 va arribar a Barcelona amb la seva germana, tot esperant que Catalunya li obrís la porta, ja que li havien dit que si ho feia era per sempre.

Pregó. Dissabte, 25 d'agost. 19 h.
Davant del Centre Cultural
Alas furtivas. Dilluns, 27 d'agost. 22.30 h. Teatre Auditori
Preu: 5 euros

FOTO: L'actor entrevistat després del pregó a l'estand de Festa Major de Ripollet Ràdio.