Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com serà el nou col·legi Pinetons

Aquest setembre es posa en marxa el mòdul de preescolar del nou col·legi Pinetons, amb un cost de prop d'1,7 milions d'euros. Aquest equipament, finançat pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, s'està fent a la parcel·la de 8.000 metres quadrats, cedida per l'Ajuntament, que queda entre el futur nou CAP i la també nova 2a llar d'infants municipal, a tocar de l'escola Josep Maria Ginesta.

En primer lloc s'ha fet el mòdul destinat al parvulari, amb tres línies i una superfície de 3.402 metres quadrats. La resta, de 4.598 metres quadrats, s'ha reservat per a la construcció de l'escola de primària, el gimnàs i la pista esportiva. Aquesta segona fase tindrà un cost d'uns 5 milions d'euros més.

L'edifici està realitzat en un sistema similar a l'emprat al col·legi El Martinet, amb tecnologia modular prefabricada. Té forma de lletra E, amb tres barres d'aules i una de serveis i accés, amb una àmplia zona d'espera per als pares i mares. Les zones d'esbarjo són accessibles des de totes les aules, que estan envoltades d'una porxada, que les protegirà de la llum solar directa.