Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

636 persones han utilitzat el servei de Bibliopiscina durant la primera quinzena de juliol

El servei de Bibliopiscina ha rebut, durant la primera quinzena de juliol, 177 adults i 459 infants. En total 636 persones han passat per la Piscina Municipal i han fet servir el servei de préstec que ofereix la Biblioteca de Ripollet i que te l'objectiu de facilitar i fomentar la lectura. En total s'han prestat 1204 documents, majoritàriament llibres infantils, còmics i revistes. L'horari d'aquest servei és de dilluns a divendres de 16 a 19h.

Els usuaris poden escollir d'un fons, seleccionat de la biblioteca, de 156 llibres i de 34 títols de revistes comprades específicament per aquest servei. A més, els més petits poden gaudir d'un petit espai per realitzar dibuixos i pintar els seus personatges preferits dels contes. Els divendres es fa una exposició de les pintures i se sortegen petits obsequis per als participants.
La valoració d'aquest servei per part de la biblioteca ha estat molt positiva i després de set anys, permet parlar d'un servei consolidat i ben acceptat pels usuaris, cosa que afavoreix la millora de la infrastructura i del fons bibliogràfic.

L.P.