Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple del dijous 19 de juliol de 2007

Aquest dijous, 19 de juliol de 2007, se celebra el primer Ple del nou mandat. Entre els 11 punts de l'ordre del dia destaca el referent a l'aprovació provisional del nou aparcament del Parc del riu Ripoll, que tindrà 272 places, entre lloguer i rotació. El model proposat per l'equip de govern consisteix en un pàrquing públic amb una concessió de la seva gestió.

També s'abordarà l'aprovació provisional del Pla especial de la segona escola bressol pública de Ripollet, que s'ubicarà al costat del nou col·legi Els Pinetons, actualment en un estat avançat de construcció.
D'altra banda, un altre punt important és l'aprovació d'unes modificacions puntuals del Pla General Metropolità, que consistirà en l'intercanvi de qualificació de diferents parcel·les municipals per tal de facilitar la ubicació de nous serveis i equipaments més propera als ciutadans. Així, el terreny on s'han de construir una promoció de 85 pisos de protecció oficial i passarà de zona comercial a zona d'equipaments. La segona finca que variarà serà una zona verda del polígon Cadesbank que s'ajuntarà amb una industrial i que s'adequarà per a la construcció d'un tanatori, una zona d'aparcament i una part d'indústria. La tercera finca que canviarà la seva qualificació està a la zona Baricentro i passarà de ser considerada d'equipaments a equipaments i zona verda. Finalment, el terreny on es farà la Residència per a la Gent Gran passarà de zona verda a equipaments. Això també permetrà la possible ubicació d'un Centre de Salut Mental.
L'últim punt serà una modificació de partides dels patronats de Cultura i Joventut i Ocupacique afecta a les partides del Patronat Municipal de Cultura i Joventut i Ocupació.

Quatre mocions presentades pel CpR
El Compromís per Ripollet presentarà a discusió plenària un total de quatre mocions. La primera demana la condemna del bloqueig polític i econòmic imposats a Palestina. La segona moció sol·licita suport dels altres grups municipals en favor dels treballadors asturians, processats pels aldarulls de la crisi de l'empresa Naval-Xixon. La tercera moció defensa la gestió directa, per part de l'Ajuntament, de l'Escola Bressol Municipal La rodeta del Molí, ja que, segons el Compromís, la gestió privada de la mateixa ha comportat múltiples problemes a les treballadores i famílies del centre. Per últim, el CpR reivindica, a través d'una quarta moció, la readmissió del grup musical local Pisando Güevos al circuït Sonajove 2007, ja que no troba suficients els motius exposats per l'organització d'aquesta activitat per a l'expulsió de l'esmentada formació.

L.P.