Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Final de curs dels tallers de Creu Roja a Ripollet

El passat dijous, dia 12 de juliol, la regidora de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet, Mª del Mar Viera, el president de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja, Francesc Roset i el director tècnic, César Martínez, van lliurar els diplomes dels darrers cursos d'auxiliar de la llar i de coneixement de l'entorn, organitzats per l'Ajuntament de Ripollet i la Creu Roja.


Els cursos de coneixement de l'entorn tenen com a finalitat que les persones nouvingudes i, especialment les estrangeres, puguin disposar d'informació de la ciutat que els acull, dels seus serveis, les seves comunicacions, les seves normes de convivència, i se sentin acollides.

El curs d'auxiliar de la llar es tracta de un curs pre-laboral que suposa una primera presa de contacte amb la cultura del país receptor. Mitjançant l'aprenentatge de les tasques pròpies de l'auxiliar de la llar, es pretén aconseguir l'assoliment d'una sèrie d'habilitats bàsiques de feina per accedir al món laboral amb unes mínimes garanties d'èxit.

Els dos cursos són gratuïts i es realitzen de forma continuada al llarg de l'any. Els propers cursos continuaran al mes de setembre.

Més informació al telefon 936916161 o per e-mail a informacio.cerdanyola@creuroja.org.

F.R.