Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fèlix Acero realitza una gran actuació al Campionat d'Espanya Júnior

Fèlix Acero va superar, el passat 7 de juliol, al Campionat d'Espanya Júnior, la semifinals i va participar a la final dels 1.500m.ll. La final, però va ser molt més complicada, ja que degut al gran desgast del dia anterior, va creuar la línia de meta en 12a posició. D'altra banda, el mateix dia, es va disputar el Memorial Uribe a les pistes universitàries de Barcelona. A la prova de Als 800m.ll. van participar quatre atletes de la RUA, Joaquim Carlús, Víctor Delgado, Enric Hidalgo i Mario Pina. Finalment la juvenil Sonia Mañas, va demostrar el seu poder corrent la prova dels 3000m.ll. i deixant al darrere a totes les sèniors i promeses, va fer un temps de 10'45”54.

La sorpresa de la tarda va ser quan els quatre atletes participants als 800m.ll. es van decidir formar un equip de 4x100m.ll.. Van finalitzar segons amb un temps de 48”68 baixant gairebé un segon un dels rècords més antics de la RUA. La darrera participació atlètica del cap de setmana va ser el Campionat de migfons d'Andorra. Una prova d'alta dificultat ja que es va desenvolupar a una alçada de 1.023 metres per sobre el nivell del mar, i que va defensar amb força l'atleta Juan Arias.

- Cedida per la RUA. Imatge dels atletes competint.