Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del taller d'animals de la Casa Natura

Més de seixanta persones van visitar el passat diumenge, dia 1 de juliol, les dependències municipals de la Casa Natura, per participar al taller sobre els animals de Ripollet. L'activitat, dirigida a tota la família i organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, es va iniciar amb una visita guiada a l'exposició 'Veïns. Una aproximació a l'ecosistema urbà de Ripollet', produïda per l'Agrupació Ripollet Natura. Tot seguit, es va fer un passeig pels exteriors de la Casa Natura, amb l'objectiu d'observar i explicar curiositats pels animals que es trobaven.

Segons l'edat dels participants, aquests van dedicar el matí a observar insectes amb lupes binoculars, escoltar sons d'ocells, confeccionar un quadern de camp o construir un joc de memòria amb animals de Ripollet. Després, tots plegats van sortir al jardí per a recollir materials per a la confecció d'un niu, igual que ho fan els ocells o els insectes, i fer menjadores. Alguns nens i nenes van voler deixar el material construït pels ocells que venen a visitar la Casa Natura.

La Regidoria de Medi Ambient ha fet una valoració molt positivament d'aquests tallers, que es realitzaran cada primer diumenge de mes fins la tardor, així com de les opinions que es recullen de cada visitant a fi d'incorporar les seves propostes a l'hora d'organitzar altres tallers i activitats.

R.H.