Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís posa traves a les assignacions als regidors

El COP-CpR ha emès un comunicat de premsa per criticar les noves noves assignacions als regidors municipals, aprovades al Ple del 28 de juny. Segons el regidor del COP-CpR, José Luis Muñoz, "suposen un avenç cap a la professionalització dels polítics que governen Ripollet". Així mateix, ha demanat que es facin públiques les xifres del cost d'aquestes assignacions, al mateix temps que ha recordat que també es cobra per assistir a órgans com ara el Consell Comarcal o l'Àrea Metropolitana.

Indemnitzacions per assistir a les "ponències"
El CpR ha criticat que es cobri per assistir a ponències, quan, segons aquest grup de l'oposició, la llei marca que les indemnitzacions que rebin els regidors han de ser per assistència als òrgans col·legiats de la corporació municipal. És per això que el regidor d'aquest grup, José Luís Muñoz, ha demanat que no es pagui per assistència les reunions de les ponències i ha anunciat que "els serveis jurídics del COP-CpR estan estudiant la possible il·legalitat d'aquesta mesura i no descarta denunciar-ho a la Delegació del Govern.

Assistència als Consells d'Administració dels Patronats Municipals
D'altra banda, a proposta del Compromís s'ha deixat sobre la taula la iniciativa del govern de pagar per assistir a les sessions dels Consells d'Administració dels Patronats Municipals. Aquesta mesura comportava el pagament a tots els membres d'aquests Consells, inclosos els representants de les entitats i demana que es faci d'acord amb les entitats.

FOTO: Els membres del COP-CpR al darrer Ple de l'Ajuntament, celebrat el dia 28 de juny de 2007

L.P.