Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissabte 30 de juny se celebra La Gibrelleta 2007

El 30 de juny Ripollet acollirà una nova edició de La Gibrelleta. El parc dels Pinetons serà l'escenari de les diverses activitats d'aquest festival, que aquest any canvia el seu horari i començarà a les set de la tarda. L'actuació estrella d'aquesta edició anirà a càrrec del grup madrileny "La Cabra Mecánica". La Gibrelleta és una iniciativa del Patronat Municipal de Cultura i Joventut i de la Regidoria de Participació Ciutadana.

Algunes de les activitats a destacar són el festival de hip hop amb grups locals, un taller participatiu de percussió i, evidentment, el ja tradicional concurs de llançament de tasses de wàter. Durant el dia també hi haurà diverses activitats com el campionat de futbolins, un toro mecànic, l'intrèpid bungee o la possibilitat de fer competicions amb jocs de la play station.
Un dels objectius és fer arribar La Gibrelleta més enllà de Ripollet i és per això que es crearan espais a internet per donar a conèixer aquesta trobada així com merchandising i promoció a diversos mitjans de comunicació. Segons el regidor de joventut, Ferran Tornel, un dels aspectes més destacats d'aquesta edició de La Gibrelleta ha estat que la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament s'ha reunit amb els joves de Ripollet perquè ells poguessin donar la seva opinió sobre com havia d'estar configurat el programa d'aquesta edició.
Més informació a la web www.gibrelleta.com


Foto:
- Cartell de l'acte.
- Tornel i Castro a la presentació.