Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consells per als usuaris del mercat setmanal

La Policia Local ha donat a conèixer una sèrie de consells de seguretat per als usuaris i usuàries del mercat setmanal que distribuirà a través d'un fulletó informatiu entre la població de Ripollet. Entre les mesures destaquen portar només els diners necessaris, evitar utilitzar els caixers automàtics i també les aglomeracions i observar les persones que ens envolten, entre d'altres.

Consells de la Policia Local

- Portar només els diners necessaris per a la compra i distribuir-los per les butxaques. Evitar portar diners a les butxaques del darrera dels pantalons
- Si s'ha d'utilitzar un caixer automàtic, comprovar abans que al voltant no hi ha persones sospitoses. Si es tenen dubtes sobre determinades persones és millor no utilitzar el caixer en aquell moment. Si el caixer disposa de balda, utilitzar-la sempre i quan tanqui la porta
- Evitar les aglomeracions. Si algú s'entrebanca amb nosaltres, comprovar que no ens hagi tret la cartera.
- Quan anem de compres no podem estar distrets. Convé que observem les persones que ens envolten i no perdre mai el contacte amb la bossa o cartera.
- Si al patir el robatori veiem l'assaltant, cal demanar socors i trucar al 092, telèfon de la policia local.
- Observar les característiques principals de l'assaltant: edat, alçada, color dels cabells, vestimenta, direcció de fugida... Quant més precisa sigui la informació, majors seran les possibilitats de localitzar el delinqüent i recuperar els objectes sostrets.
- Presentar denúncia a la Policia Local. En cas de localitzar el delinqüent, la Policia podrà retornar els efectes que hagin estat sostrets.

L.P.