Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern contesta amb contundència les acusacions del CpR sobre l'aparcament de Can Masachs

L'equip de govern ha contestat amb contundència el comunicat del CpR sobre l'aparcament de Can Masachs i ha advertit que “no acceptarà aquest tipus de declaracions on s'insinuen irregularitats perquè, si tenen constància de la seva existència, les han de denunciar davant els jutjats i no davant la premsa”. I ha advertit el partit de l'oposició que “si del que es tracta és de fer declaracions d'aquest estil als mitjans de comunicació serà el govern qui denunciï l'oposició davant els tribunals”.

Segons un comunicat del govern, “la informació d'aquest expedient, com la de la resta de temes municipals, estan a la disposició de tots els grups de l'oposició. Per aquest motiu el govern no entén com es pot denunciar una construcció que encara no està adjudicada”. És per això que exigeix al CpR que “siguin rigorós en el compliment de la seva tasca, que no faci demagògia i exerceixi la seva feina d'oposició d'una forma responsable”.

A més, recorda que “l'aparcament de Can Masachs es va aprovar al darrer ple ordinari del mandat passat, al mes d'abril”. Segons l'escrit de l'equip de govern, “el CpR no va votar en contra d'aquesta construcció. El govern municipal vol construir aquest aparcament al barri de Maragall, zona amb dèficit d'aparcaments. Aquest aparcament està inclòs en el Pla d'Aparcaments que es durà a terme a tot el municipi. El procés de construcció i gestió d'aquest tipus d'equipaments és idèntic al que es realitza als municipis del nostre entorn”.