Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de l'Esport 2007

El passat 16 de juny va tenir lloc al Poliesportiu Municipal una jornada de portes obertes i la tradicional Festa de l'Esport, com a cloenda de la temporada esportiva, l'extraescolar i per obrir les piscines d'estiu, enguany ampliades.

En el decurs de la Festa de l'Esport, a banda del reconeixement als millors esportistes locals i als equips que han pujat de categoria, el PAME va lliurar la seva insignia de bronze a José Ortín Bertrán, de 61 anys i membre del Club Ciclista Ripollet. També es va entregar una placa commemorativa al Ripollet Unió Atlètica, amb motiu del seu 25è aniversari.

Durant el matí, prop d'un miler de nens i nenes van partipar a la festa de cloenda de l'esport extraescolar. Van poder gaudir de jocs, inflables, proves esportives i sorteig de regals. Com és habitual, la festa va comptar també amb un gran nombre d'actuacions a càrrec dels gimnasos de Ripollet Bunkay, Duo, Gali, Odette, Diver Fit, Zona Combate i els grups del Poliesportiu. Un espectacle a càrrec de la Companyia de Foc va donar pas al fi de festa amb una revetlla popular amb música en directe.

Primer dia de piscina
Paral·lelament, dissabte es van obrir les tres piscines exteriors del poliesportiu que, malgrat el dia plujós, van comptar amb un bon nombre d'assistents. Les instal·lacions estaran obertes fins a principis de setembre.