Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

16 de juny, Ple de constitució de la nova corporació municipal

Aquest dissabte 16 de juny, a les 11.30 hores, tindrà lloc l'acte solemne de constitució de la nova corporació municipal, sorgida de les eleccions municipals celebrades el passat dia 27 de maig. Aquest acte, al qual han estat especialment convidades les entitats de Ripollet, és obert al públic. Per aquest motiu, i tenint en compte la capacitat de la sala, s'habilitarà un espai amb una pantalla perquè aquelles persones que no hi hagin pogut accedir puguin seguir la sessió constitutiva. El Ple també es podrà sentir a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM) i la web ripollet.cat.

L'acte s'iniciarà amb la constitució de la mesa d'edat. Aquesta mesa estarà presidida pel regidor de més edat de l'Ajuntament, acompanyat del regidor més jove, Rosa M. Hernández i Maria Ruiz, respectivament. La mesa d'edat s'ocuparà de prendre jurament o promesa a tots els regidors i regidores que, a partir del dia 16, composaran el Ple de l'Ajuntament. Una vegada hagin pres possessió tots els regidors i regidores, tindrà lloc l'elecció de l'alcalde el qual, una vegada escollit, també haurà de prestar jurament o promesa per al compliment del seu càrrec durant els propers quatre anys.

D'altra banda, el dimecres 13 de juny va tenir lloc el darrer Ple del consistori sortint, amb una sessió per ratificar actes i fer el comiat dels regidors i partits que han deixat l'Ajuntament.