Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Corpus 2007 s'adhereix a la commemoració de l'Any Brull

Diumenge, 10 de juny, Ripollet va acollir l'edició 2007 de la celebració del Corpus, organitzada per l'Associació Cultura i Tradició i la Parròquia de Sant Esteve de Ripollet. La diada va estar dedicada especialment a Josep Maria Brull, dins dels actes de celebració del centenari del seu naixement. Una altra de les novetats d'enguany va ser la incorporació de ‘l'Ou com balla', que es podrà veure durant tot el dia al pati de l'àbsis de l'església.

El programa d'actes, però, començarà dissabte, 9 de juny, amb la recollida i tallada de flors a la plaça Clos, on hi pot participar tothom qui vulgui. Diumenge, a les 6 del matí, es començaran a elaborar les catifes de flors pels carrers del nucli antic, les quals es podran visitar a partir de les 12. Per a la seva realització s'utilitzaran 8.000 clavells, 2.000 margarides, ginesta i flor de Sant Joan, entre d'altres. A més, des de les 11 del matí i fins a les 14h es podrà visitar una exposició de fotografies de Corpus de l'any passat, al carrer dels Afores, 14. Els Trabucaires, la colla dels Gegants i el Cor de Cambra de Ripollet participaran en aquesta diada, a més de la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i l'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.Programa de CORPUS 2007

Dissabte 9 de juny

17:00h Recollida i tallada de la flor darrera de la plaça Clos. Pot participar-hi tothom.

Diumenge 10 de juny

Matí

Mostra de catifes florals als carrers del nucli antic. Visita de 12 a 20h

11-14h Exposició fotogràfica Corpus 2006, al carrer dels Afores, 14

12:00h Cercavila dels Trabucaires de Ripollet.

13:00h A la plaça Clos, actuació de l'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes amb fragments del “Ball de la Patum de Berga”.

Tarda

18:00h A la plaça Clos, actuació del Cor de Cambra de Ripollet

19:30h Missa solemne a l'Església Parroquial

20:15h Processó de Corpus pels carrers de la Salut, plaça Clos, carrer dels Afores, del Dr. Figarola, del Sol, Anselm Clavé i Nou. Acompanyada de la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallés i dels Gegants de Ripollet.

Durant tot el dia es podrà veure l'OU COM BALLA al pati de l'absis de l'església (carrer Nou)

L.P.