Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa de fi de curs de l'Escola Escursell, un èxit de convocatòria

El cap de setmana de l'1 i 2 de juny es va celebrar la festa de fi de curs de l'Escola Escursell que va tenir un gran nombre de participants. Divendres es va celebrar el XIII Torneig d'esports en què van participar gairebé 300 nens i nenes. Cadascú va tenir com a obsequi un entrepà, una beguda, un gelat i una medalla commemorativa, a més d'un trofeu per a cada equip.

Dissabte al matí van finalitzar tots els partits amb una gran afluència de públic. La tómbola també va ser molt concorreguda i tots els diners recaptats es faran servir íntegrament per que els nens i nenes de sisè gaudeixin d'una sortida com a comiat del seu pas per l'escola.

Dissabte a la tarda els infants van poder participar en més de dotze tallers: danses tradicionals, maquillatge, fabricació de polseres, educació vial, entre d'altres. També hi va haver rebosteria casolana, una xocolatada popular amb pastes i pastissos i les actuacions de l'escola de patinatge artístic de Ripollet i de l'escola de dansa Urban Latin.

Al vespre, i després d'haver gaudit del sopar de comiat, els nens i nenes de sisè van recollir les seves orles mentre es podia visionar un vídeo que recollia el seu pas per l'escola. Per finalitzar hi va haver bingo, focs d'artifici i ball fins a les tres de la matinada.

L.P.