Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Especial eBR: Programació del mes de juny del Teatre Auditori

L'Agressor
Dirigida per Carme Portaceli, aquest text de Thomas Jonigk planteja obertament el tema de l'abús sexual a menors. Petra i Paul, els dos protagonistes de l'obra, pateixen des de fa temps abusos per part dels seus respectius pares. Tots dos, amb els seus diàlegs, seran capaços de trencar el tabú que els ha ofegat durant la infantesa. L'obra ens mostra la naturalesa inconfessable d'aquest delicte i l'horrorosa naturalitat i indiferència amb què és viscut per part dels agressors. La interpretació és a càrrec de Marta Carrasco, Lluïsa Castell, Carlota Olcina, Llorenç González, Gabriela Flores i Albert Pérez. Els responsables de la música són Dani Nel·lo i Jordi Prats.
Divendres 1 de juny a les 22h al Teatre Auditori.
Preu:15 euros


Miquel Gil i l'Orquestra Àrab de Barcelona
Aquesta formació ens ofereix un concert on la varietat d'instruments, de llengües i de maneres de fer, les formes diferents de tocar i de cantar, conviuen en una explosiva musicalitat i amb un respecte excepcional. La intenció no és buscar les diferències entre cultures, sinó tot el contrari, buscar punts d'encontre tot mantenint intactes les pròpies arrels. Músics del Marroc, Grècia, València i Catalunya, junts a l'escenari.
Divendres 15 de juny a les 22h al Teatre Auditori.
Preu: 15 euros


:: Dia del soci::
Un grapat de poemes

El divendres 22 de juny, l'Associació d'espectadors del Teatre Mercat Vell, celebrarà un any més el dia del soci. Aquest cop l'espectacle porta per títol Un grapat de poemes i consisteix en un recital de poemes de Verdaguer, Joan Maragall, Josep Carner, Joan Salvat-Papasseit, Montserrat Abelló, Salvador Espriu, Maria Mercè Marçal, Núria Albó, Joan Brossa i Miquel Martí i Pol, entre d'altres. L'espectacle serà a càrrec de Núria Candela, intèrpret, guionista i directora de recitals de poesia. Posteriorment hi haurà un sopar de final de temporada al Restaurant El Centre a un preu de 28 euros. El recital és gratuït i obert a tot el públic.
Divendres, 22 de juny a les 20:30h al Teatre Auditori. Gratuït.