Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Estiu al Carrer torna de nou a Ripollet

Una desena d'espais públics de Ripollet acolliran les activitats de l'Estiu al Carrer. El Sonajove, el concurs de monòlegs, cinema la fresca, teatre i esport són algunes de les propostes d'enguany. el programa, que exten les seves activitats fins el mes de juiol, compta amb propostes per a totes les edats.

Les festes de barri que han organitzat les associacions de veïns de Can Mas, el carrer de Maragall i Tiana-Pont Vell van donar apartir del mes de maig, el tret de sortida a l'Estiu al Carrer de Ripollet. Els concerts del Sonajove, el concurs de monòlegs i de curtmetratges del Kftí, la Festa de la Gibrelleta, el cinema al pati del Centre Cultural o el Festival de Músiques del Món són algunes de les activitats que, de forma gratuïta, ompliran els carrers de Ripollet aquest estiu. Les activitats estan organitzades entre el Patronat Municipal de Cultura i Joventut i les entitats de Ripollet.

Entre les iniciatives més esperades cal destacar la Festa de la Gibrelleta, o l'espectacular mostra de catifes de flors que Ripollet Costums i Tradicions organitza pel Corpus. També tornem a trobar altres activitats, com ara el Festival de Danses Folklòriques, que organitza la CRAC, o el Cinema a la fresca, que aquest any proposa pel·lícules, tan actuals com El laberinto del fauno o Volver. El programa també inclou la revetlla de Sant Joan, amb ball i música en directe, a la Plaça de Joan Abad.

Foto: L'Estiu al Carrer
F.R.