Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un modern i renovat Mercat Municipal obre les seves portes

El dimarts 29 de maig el Mercat Municipal de Ripollet va tornar al seu emplaçament original, un cop acabades les obres de remodelació. La reforma ha estat realitzada per l'empresa MRUNNER, SL. i ha tingut un cost de 1.410.000 euros, finançats per l'Ajuntament.

Una trentena de parades van obrir les seves portes a l'emplaçament definitiu del mercat. En roda de premsa, representants de la Junta de paradistes van fer una valoració molt positiva del canvi i van agrair l'esforç del consistori.

La reforma
Les millores que s'han fet a l'interior han estat enrajolar de nou tota la superfície i refer els serveis d'aigua, electricitat i clavegueram. També s'ha millorat el confort de la instal·lació, amb una nova climatització central d'aire condicionat i calefacció i s'ha reformat la il·luminació amb nous punts de llum i l'obertura de claraboies, que permeten l'entrada de llum natural. De l'exterior destaca la façana de vidre.
Per la seva banda, els paradistes han aprofitat per refer l'interior de les seves parades.

El trasllat
El dimarts dia 22 de maig es va signar el conveni definitiu entre l'Ajuntament i la Junta del Mercat Municipal. Ambdues parts van destacar que havia estat un procés llarg i costós, però que el diàleg entre tots dos havia estat la tònica durant aquests mesos i que la realitat havia superat totes les expectatives prèvies. Els paradistes van destacar també que la reforma no ha suposat gairebé cap despesa per ells (a banda de les reformes de les pròpies parades), i van agrair que s'hagin fet tants canvis. El Mercat ha millorat també la seva accessibilitat i un dels punts importants és el salt qualitatiu a nivell d'imatge i d'higiene, cosa que afavoreix la clientela. De cara al futur es planteja el repte de l'ampliació d'horaris i trobar una fórmula de funcionament, adequada als temps actuals.

Mercat Municipal
Rbla. Sant Esteve.
Dilluns de 8 a 13h.
De dimarts a dijous de 7'30 a 13'30h.
Divendres de 7'30 a 13'30h i de 17 a 20h.
Dissabte de 7 a 14h.