Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007 - El candidat del dia: Juan Parralejo - PSC

Juan Parralejo, alcaldable pel PSC

Descarregueu l'entrevista emesa a Ripollet Ràdio el 25 de maig de 2007 i realitzada per Remei Herrera.
S'ha baixat la qualitat del so de l'arxiu per tal de reduir el temps de descàrrega.


BIOGRAFIA

Juan Parralejo Aragoneses, és l'alcaldable per el Partit dels Socialistes de Catalunya.
Té 48 anys. Està casat i té tres filles, dues d'elles bessones.
Està llicenciat en geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va néixer a Navalvillar de Pela, Badajoz, però el 1965 arriba a Ripollet amb la seva família.

Es va incorporar al món laboral molt jove, de la mateixa manera que ben aviat va format part de diferents moviments clandestins d'esquerres. L'any 86 s'afilia al PSC, on ha desenvolupat diferents tasques si ha treballat des de diferents càrrecs orgànics.

El nostre candidat d'avui, és un amant de la lectura, de la muntanya i anar en bicicleta, però sobre tot gaudeix xerrant una estona amb els seus amics.

L'any 1995 va entrar a formar part del consistori com a regidor i portaveu del Grup Municipal. Va ser tinent d'alcalde fins el mes de febrer del 2004, quan és escollit alcalde. També és membre de la Junta de Govern de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Juan Parralejo es torna a presentar per continuar sent l'alcalde de Ripollet. Ell i la gent que l'acompanya ala llista volen portar Noves Idees al consistori.Foto: El candidat del PSC, en un moment de l'entrevista