Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal obrirà les seves portes dimarts 29 de maig de 2007

El proper dimarts dia 29 de maig el Mercat Municipal de Ripollet tornarà al seu emplaçament original, una vegada acabades les obres de remodelació. La reforma ha estat realitzada per l'empresa MRUNNER, SL i han tingut un cost d'1.410.000 euros, finançats per l'Ajuntament.

La remodelació
Les millores que s'han fet a l'interior han estat enrajolar de nou tota la superfície i refer els serveis d'aigua, electricitat i clavegueram. També s'ha millorat el confort de la instal·lació amb una nova climatització central d'aire condicionat i calefacció i s'ha reformat la il·luminació amb nous punts de llum i l'obertura de claraboies per a l'entrada de llum natural. De l'exterior destaca la façana de vidre. Per la seva banda i simultàniament, els paradistes han refet també algunes de les seves botigues.

El trasllat
El dimarts dia 22 de maig es va signar el conveni definitiu entre l'Ajuntament i la Junta del Mercat Municipal. Tots dos van destacar que havia estat un procés llarg i costós, però que el diàleg entre ambdues parts havia estat la tònica durant aquests mesos i que la realitat havia superat totes les expectatives prèvies. Els paradistes van destacar també que la reforma no hagués suposat gairebé cap despesa per ells (a banda de les reformes de les pròpies parades), i han agraït que s'hagin fet tants canvis. El mercat ha millorat també la seva accessibilitat i un dels punts importants és el salt qualitatiu a nivell d'imatge i d'higiene, cosa que afavoreix la clientela. Dilluns dia 28 el mercat restarà tancat, perquè els paradistes puguin acabar el seu trasllat definitiu i començar a treballar, ja de manera estable, el dimarts 29 al matí.

Horaris

Dilluns de 8 a 13h
De dimarts a dijous de 7'30 a 13'30h
Divendres de 7'30 a 13'30h i de 17 a 20h
Dissabte de 7 a 14h

LP