Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Chano Domínguez Trio porta la seva música de fusió a Ripollet

El pianista Chano Domínguez actua al Teatre Auditori de Ripollet el 18 de maig de 2007, dins la programació estable, gestionada per l'Associació d'Espectadors. El músic oferirà un repertori en clau de fusió de ritmes i llenguatges llatins, flamenc i jazz.

Chano Domínguez és un dels pianistes més sol·licitats a Espanya. Ha col·laborat amb artistes com ara Ana Belén, Carles Benavent, Michel Camilo, Marta Valdés, Martirio o Jorge Pardo. A més, cal destacar la seva participació en el documental de Fernando Trueba Calle 54 on també van intervenir Tito Puente, Gato Barbieri, Chucho Valdés, Paquito D'Ribera o Jerry González.
En aquesta gira l'acompanyen dos músics amb gran pes dins la música catalana: Horacio Fumero i David Xirgu, amb els que formarà un trio, delícia per a melòmans. Horacio Fumero és contrabaixista i havia acompanyat a Tete Montoliu. És un dels músics més destacats del panorama jazzístic. David Xirgu s'encarrega de marcar el ritme a la bateria. Forma part, entre d'altres, dels grups Lluís Vidal Trio i Carme Canela Quartet.L.P.