Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es publica un llibre amb la oferta formativa pública de secundària post-obligatòria del curs 2007-08

La Regidoria d'Educació i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament, en col·laboració amb altres institucions, posen a disposició dels ciutadans una publicació que dóna a conèixer tota la oferta formativa pública de Ripollet.

Han col·laborat en aquesta publicació els instituts d'educació secundària de Ripollet, el Patronat Municipal d'Ocupació, el Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset i l'Oficina de Català. La publicació es pot trobar a tots els IES, a l'Escola d'Adults i al PMO des del passat mes d'abril. Aquest llibret conté tota la informació necessària per conèixer les característiques de cadascuna de les branques formatives, així com dels centres on es cursen, els horaris d'atenció al públic, i les dates de preinscripció i matriculació. A Ripollet, actualment, es poden fer tres de les quatre branques de batxillerat i onze cicles formatius de grau mitjà i superior. També s'hi poden consultar les ofertes dels centres no reglats com el Patronat Municipal d'Ocupació, l'Escola d'Adults i l'Oficina de Normalització Lingüística del Vallès Occidental.

CFA Jaume Tuset
També podeu trobar la oferta formativa del Centre d'Adults Jaume Tuset, un centre educatiu públic i gratuït, que posa a disposició de la població adulta una formació àmplia i ofereix els coneixements bàsics per accedir a altres nivells d'estudis o al món laboral. A més a més, té una oferta d'horaris variats per adaptar-se a les necessitats dels adults. Entre els cursos que imparteixen destaquen els d'ensenyaments bàsics, com ara les llengues catalana, castellà, anglès o la informàtica. També ofereixen un cicle d'educació secundària per examinar-se del títol de graduat, preparació de proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i cicles formatius de grau mitjà. Destaquen també els seus tallers artístics i culturals de pintura, ceràmica, punt de creu poesia i teatre. Les preinscripcions pels alumnes nous es faran del 13 al 22 de juny i la matriculació del 3 al 7 de setembre de 2007. Podeu demanar més informació al telèfon 93 691 74 00 o a la seva seu de la rambla dels Pinetons, 1.


Foto: Portada del llibre