Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura i Joventut fan balanç

El Patronat Municipal de Cultura i Joventut ha volgut presentar de forma pública les fites assolides en aquests quatre anys de legislatura. Un període marcat per l'augment del pressupost i la innovació.

La memòria destaca la feina transversal que s'ha generat en el patronat, així com la maduresa que ha assolit l'àrea de Joventut, guanyant-se un espai propi i innovant en propostes juvenils, per a totes les edats. En els darrers anys, el pressupost de Cultura ha crescut un 60% i l'estudi del patrimoni local ha assolit gran rellevància.

La memòria recull també, com a fites aconseguides, la creació del Pla d'acció cultural i la comissió per la Festa Major. Activitats més concretes com l'En Vers o el Cicle d'Espectacles Infantils, s'han consolidar com a actes propis de la ciutat, en molt poc temps. Però segons els responsables del PMCiJ, la obertura del CIP, la celebració de l'Any Brull o el programa d'activitats extraescolars han estat els objectius assolits més importants. La Regidoria de Joventut també ha presentat, en el balanç del mandat, un augment del pressupost, especialment en les aportacions que es reben de la Secretaria General de Joventut. Finalment, s'enumeren, com a objectius assolits més importants, la consolidació del Kftí i les seves activitats, com a espai de referència pels joves de Ripollet.

Foto: Castro i Tornel a la presentació