Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: ERC celebra un sopar de candidatura

L'agrupació local d'ERC va celebrar el passat divendres, 4 de maig, un sopar de candidatura, juntament amb militants i simpatitzants de la formació. L'acte també va comptar amb la presència d'Uriel Bertran, diputat al Parlament de Catalunya i secretari d'Imatge i Comunicació d'ERC. El president de l'agrupació local, Ricard Sancho, va destacar que en el seu programa per a les properes eleccions municipals del 27 de maig "han volgut defugir de l'oratòria fàcil i la demagògia" apostant per les persones.

'Il·lusiona't amb nosaltres'
Com diu el seu eslògan, la cap de llista d'Esquerra, Lurdes Serra, va explicar que es presenten a aquests comicis amb "molta il·lusió i voluntat de canviar moltes coses". Serra va assegurar que durant els tres anys que han fet oposició en solitari, aquesta ha estat constructiva i responsable, impulsant temes com la figura del defensor del ciutadà, la recuperació de la memòria històrica o l'augment de la plantilla de la policia local. La candidata d'ERC va fer algunes crítiques al govern actual, com és la manca de participació, falta de transparència i una important manca de previsió, posant com a exemples la construcció de llars d'infants i escoles a Ripollet o la manca de serveis a zones com els Pinetons. Pel que fa a les propostes del seu programa, ERC vol reubicar el jutjat de pau, crear la policia de barri, millorar el casc antic i el manteniment de carrers i zones verdes, així com el transport públic a Ripollet.
Per últim, el diputat Uriel Bertran va destacar en la seva intervenció que la candidatura d'ERC a Ripollet, una de les 745 que es presenten arreu dels Països Catalans, representa els valors republicans de compromís, esforç i honestedat. Bertran va assegurar que mentre l'autonomisme "ha fracassat", l'independentisme d'esquerres està guanyant pes i que el futur està "en la incorporació de Catalunya com a Estat a la Unió Europea".