Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: Presenten les candidatures alternatives del Vallès amb Obrint Pas en concert

El passat dilluns 30 d'abril va tenir lloc al parc de Can Massot de Ripollet el concert de presentació de la Coalició de les Candidatures Alternatives del Vallès.
Més de mil cinc-centes van assistir a aquest concert on van actuar els ripolletencs “El rey de espaldas”, el grup de Sants “Pirats Sound Sistema” i els valencians “Obrint pas”.

L'acte va intercalar els parlaments de representants de les CAV amb les actuacions musicals. L'encarregat de la intervenció final va ser Jacint Padró, cap de llista del COP-Compromís per Ripollet, va destacar que les CAV “són la nova força política que es dibuixa en el panorama vallesà, construïda a partir d'experiències de base locals i assembleàries...”.
Obrint Pas, per la seva banda, va dedicar una de les seves cançons a la lluita contra l'Ecoparc-2 i per una altra política de gestió de residus a la Plataforma Vallès Net.
Les Candidatures Alternatives del Vallès estan formades per: PAS de Cerdanyola, Entesa per Sabadell, CUP de Terrassa, AEB de Badia, Alternativa Ciutadana de Rubí, EAB de Barberà, CUP de Sant Cugat i COP-Compromís per Ripollet.


Foto: les diferents candidatures van dirigir unes paraules als assistents