Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XV gimcana de l'Esplai l'Estel

El Centre d'Esplai l'Estel recuperarà, després de deu anys, la seva gimcana, celebrant, el proper 13 de maig, la seva 15à edició. L'activitat, que s'emmarca en el 25è aniversari de l'entitat, resta oberta a tots els nens que cursin 5è i 6è de primària i 1r, 2n i 3r d'ESO. Els nois i noies que vulguin participar es poden inscriure, en grups de 5 persones, el dies 4 i 8 de maig, de 6 a 7 de la tarda, al Centre Cultural. Fins el moment ja hi ha uns 70 nens i nenes inscrits.

La gimcana, que es desenvoluparà durant tot el matí, comptarà amb cinc punts de control, ubicats al parc del riu Ripoll, el parc de les Moreres, el Pavelló Municipal d'Esports, la seu de l'esplai i el carrer de Sarrià de Ter. La central s'instal·larà a la plaça del Molí. Tots els participants rebran un obsequi, a banda de lliurar premi i trofeus als grups guanyadors.

D'altra banda, després de l'èxit de participació de la primera baixada de carretons, l'Esplai l'Estel vol repetir l'experiència. El proper 25 d'agost, inclòs en els actes de Festa Major, a partir de les onze del matí, es torna a celebrar la Baixada de Carretons de la Vila de Ripollet. Les inscripcions a la cursa estaran obertes des del 14 de maig i fins el 18 d'agost al Centre Cultural. Els membres de l'Esplai responsables de l'activitat van presentar el passat dimecres 2 de maig les novetats d'aquest any entre les que destaca el nou recorregut, que serà més llarg que el de l'any passat.


Foto: Cartell de la 2a baixada de carretons de la vila de Ripollet.