Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Café con Sal, el show dels dissabtes de Ripollet Ràdio (91.3 FM)

Cada dissabte de 10 a 12 hores, s'emet per l'emissora muncipal, Ripollet Ràdio, un delirant show humorístic, basat en imitacions de personatges populars i altres de creació pròpia.

Consta de diverses seccions: curiositats de l'actualitat, relats de terror, llegendes urbanes, bromes telefòniques i esports.
Un dels punts forts del programa són les imitacions de personatges famosos i fins i tot de propis companys de la ràdio. Com a novetat s'ha de destacar la incorporació d'una secció de cinema amb ‘el Salivilla', resident al poble de Parla (Madrid) i l'horòscop de Paco el Vidente.

Un dels moments que més esperen de la temporada és l'arribada de la Festa Major. Durant aquests dies tenen l'oportunitat de mantenir un contacte directe i participatiu amb el seu públic, ja que realitzen el programa en directe a peu de carrer. Cristobal és el més disbauxat de l'equip i ens ha explicat que la improvització juga un paper molt important en la realització del programa. Les obligacions professionals i familiars els dificulten disposar de tot el temps que voldríen. Com a objectiu, volen comptar amb més suport privat per així poder regalar diversos obsequis a l'audiència.
Consideren que Ripollet és un poble amb molt humor i tal i com ells afirmen, tot i tenir motius, mai ningú s'ha enfadat amb ells. Segons en Xavi, una de les coses que els fa més il·lusió és quan els paren pel carrer i els fan arribar comentaris positius del programa.