Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural aposta per l'art contemporani

A finals del mes d'abril es van reobrir les sales d'exposicions, una vegada acabats els treballs d'ampliació de la Sala d'art, al primer pis. Així, Ripollet compta amb dos espais preparats per donar cabuda a autors de tot tipus: locals, professionals i nous talents.

Coincidint amb l'aniversari del centenari del naixement de l'artista Josep Maria Brull, el dia 15 d'abril, es va procedir a la reobertura de la Sala 1, amb la mostra Brull, l'artista, el mestre, l'home. L'acte va comptar amb una gran assistència de públic i l'actuació de la Colla de Gitanes de Ripollet.
Es podrà visitar fins el 16 de maig. Seguidament, li prendrà el relleu 25 anys de l'Associació Ràdio Ripollet.
El dia 20 d'abril, obria les portes la segona de les sales, amb Peces de Col·lecció, que compta amb obres d'artistes de renom internacional, com ara Miró, Picasso o Tapies. També cal destacar el recull escultòric, centrat en l'anàlisi de la figura humana. La col·lecció podrà visitar-se fins a final de mes de maig.
La segona sala d'exposicions d'arts visuals del Centre Cultural s'ha construït en un voladís, aixecat sobre el vestíbul del casal. Té una superície útil de 55 metres de pared i uns 100 metres quadrats de superfície.
L'horari de les sales d'exposicions és els laborables de 10-13 i 18-21 h i caps de setmana de 12-14 i 18-21 h.

Foto:
- Vista de la Sala
- L'alcalde amb el comisari de l'exposició entrant a al sala
- Els primers visitants observen les obres
- Moments avans, a l'acte d'inauguració
- Vista general