Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local, del 25 d'abril de 2007

Sessió del 25 d'abril
Va acceptar dues subvencions, atorgades per la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat i que aniran destinades a polítiques de benestar social municipals. La primera, de 10.300 euros, per als serveis d'atenció domiciliària. La segona, de 27.278 euros, pels serveis socials d'atenció primària. D'altra banda, el Consell Comarcal ha concedit 33.375 euros per a transport adaptat.

Pel que fa a les subvencions atorgades per l'Ajuntament de Ripollet, es donarà suport a dos tallers d'auxiliar de llar i tres tallers de coneixement de l'entorn, promoguts per Creu Roja. També es va aprovar una subvenció per a l'entitat La Gresca, amb una import de 9.000 euros, que servirà per desenvolupar diferents programes d'acollida de joves immigrants; la programació d'estiu “Comparteix en família” i, finalment, altres activitats adreçades als joves de l'entitat. També es va donar llum verda a l'ajut econòmic de 5.224 euros per la realització de cursos intensius de català i castellà, per part de l'Associació Cultural Jaume Tuset. També en referència a l'aprenentatge de la llengua, es va acordar una aportació econòmica específica al Servei Local de Normalització Lingüística, que desenvoluparà un curs intensiu de llengua catalana per a nouvinguts, amb un cost de 2.264 euros.

Altres punts importants van ser l'adhesió a la Xarxa Local de Centres d'Informació i Recursos per a Dones i també la tramitació d'urgència de l'expedient i l'aprovació dels Plecs de Condicions Administratives Particulars, per poder convocar el concurs públic de la cinquena fase de construcció de l'annex de la remodelació del mercat de la Plaça de Pere Quart i entorn.


Foto: Malika Zedjaoui, regidora de l'Ajuntament, a la roda de premsa