Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple, del 3 de maig de 2007

Aquest dijous 3 de maig se celebra la darrera sessió del Ple de l'Ajuntament del mandat 2003 – 2007, corresponent al mes d'abril que, de comú acord entre tots els portaveus, s'ha endarrerit una setmana, per tal de fer el tancament del pressupost de 2006. L'ordre del dia comptarà amb onze punts entre els que destaca la liquidació econòmica de l'any 2006, la modificació de partides de l'Ajuntament, la presentació del conveni per establir un servei públic d'aparcament i la primera aprovació de l'ordenança de zones verdes i Medi Ambient. D'altra banda, també serà l'últim Ple per a regidors i regidores de tots els partits polítics que no seran presents a la propera legislatura.

En relació a la liquidació del pressupost del 2006, també es donarà compte, en despatx oficial, del superàvit econòmic d'aquest any que s'utilitzarà en el pressupost de 2007 i en la modificació de les partides. La variació més destacada és la que fa referència a la construcció de la llar d'infants de la zona Pinetons, que ja compta amb un pressupost superior a 720.000 euros, així com també, la dotació de 12.000 euros pel manteniment del jutjat de pau i el import de les llicències d'obres de la nova escola Pinetons i la coberta de la pista de l'escola Enric Taché.

Un altre punt destacat és la presentació del conveni per establir un servei públic d'aparcament, l'expandiment del servei i l'avantprojecte de l'aparcament subterrani. Aquesta proposta afecta als terrenys de Can Massats on està prevista la construcció d'un hotel. Conjuntament amb aquesta obra, l'Ajuntament de Ripollet vol incloure la construcció d'un aparcament subterrani de 271 places a la zona Maragall. Les places serien de rotació, d'adjudicació fins a 50 anys i de pupil·latge. A part, l'empresa constructora, que també s'hauria d'encarregar de la gestió, cedirà 12 places a l'Ajuntament i pagarà un cànon de 6.000 euros com a dret de pas.

D'altra banda, també es farà la presentació de la primera memòria del defensor del ciutadà, que va començar a funcionar a partir del mes de juny i la valoració de dos llocs de treball de l'Ajuntament que en el moment que es va fer la valoració general no existien. Finalment es portarà a la primera aprovació l'ordenança de zones verdes i Medi Ambient. En l'apartat de mocions el Compromís per Ripollet ha presentat un text demanant el suport de l'Ajuntament per a que no cessin les emissions de TV3 al País Valencià.Foto: Ajuntament de Ripollet