Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presència assegurada al Campionat de Barcelona Cadet de patinatge de Cpa Ripollet

El passat 22 d'abril es va celebrat al pavelló municipal de can Xarau, a Cerdanyola del Vallès, la preselecció pel campionat de Barcelona Cadet. Les patinadores del Cpa Ripollet van participar al matí, ja que hi havia un segon torn de preselecció a la tarda, obtenint els següents resultats:

La Gemma López 1ª classificada, va fer un gran disc amb puntuacions de 7 alts a la dificultat i arribant al 8 a la puntuació estil, demostrant la bona evolució que porta aquesta patinadora el darrer any.
La Gemma Fernández va quedar 7ª classificada va fer molts errors a l'inici del disc i només va aconseguir fer una pirueta. Va treure puntuacions de 6 en dificultat i 6 alts en estil, és una patinadora que encara ha de madurar a l'hora de competir.
La Clàudia Sáez va aconseguir una 9ª posició tot i que va començar amb una caiguda al combinat, va aconseguir recuperar-se a la resta del disc, aconseguint puntuacions de 5 baixos en la dificultat i 5 alts en estil, s'ha notat una milloria en aquesta patinadora.
L' Ainhoa Pérez va quedar en 15ª posició, va tenir dues caigudes una al doble salcow del principi i una altra al combinat final, encara li falta fer la volta completa del salts dobles que fa, tot i que els jutges van valorar la seva gran plasticitat a la pista, obtenint puntuacions de 4 alts en dificultat i 5 ajustats en estil.
Cal remarcar que a totes les patinadores del Ripollet van aconseguir pujar la puntuació B (puntuació estil) dels seus programes entre 0,2 i 0,5 dècimes, demostrant el gran nivell coreogràfic que tenen aquestes patinadores, desitgem que treballin fort per al campionat de Barcelona on es classificaran només entre 9 o 10 patinadores pel campionat català.