Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet rebrà gairebé 288.000 euros per finançar programes de Serveis Socials

Ripollet rebrà de la Generalitat gairebé 288.000 euros per finançar programes de serveis socials. El departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat ha signat els protocols addicionals dels convenis en matèria de serveis socials amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i amb els consells comarcals de la demarcació de Barcelona per a l'any 2007. En total, aquests dos organismes rebran de la Generalitat de Catalunya més de 107 milions d'euros.

La consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, ha explicat la necessitat de “treballar conjuntament amb les administracions locals per fer front als reptes socials”. El departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat reforça els àmbits d'atenció social primària, inclusió social, atenció a la infància, situació de violència masclista i integració de persones immigrants.
Pel que fa al Consell Comarcal del Vallès Occidental rebrà aquest any un total de 1,4 milions d'euros per part del Govern de la Generalitat per a programes i actuacions de Serveis Socials, Infància i Immigració.
La consellera Carme Capdevila ha avançat que el departament ja treballa per a tenir preparat un nou pacte que comprengui el període 2008-2012 i que s'establirà la nova fòrmula de finançament a través de contractes per programa.