Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: ICV presenta la seva llista electoral

L'agrupació local d'ICV va fer pública el passat dissabte, 21 d'abril, la seva llista per a les properes eleccions municipals del 27 de maig. Encapçalada per Malika Zedjaoui, la candidatura va ser presentada per Mercè Claramunt, presidenta de Dones amb Iniciativa. Claramunt, a més de destacar la figura de la cap de llista, va donar importància al fet que es tracti d'una llista paritària i en cremallera, formada per homes i dones "arrelats a la vida quotidiana del municipi i que recullen la seva diversitat".

Per la seva part, Malika Zedjaoui va fer un repàs de la feina feta durant la present legislatura, assegurant que és el principi del que faran a partir del dia 28 de maig. Pel que fa al programa, la cap de llista va explicar que s'està ultimant i que a més de comptar amb la col·laboració de ciutadans i entitats, es basa en els principis bàsics d'equitat, ecologia i ètica.

En quant a la llista, Zedjaoui va explicar que el seu valor és el de les persones que la formen i la seva diversitat. Tancada per Xavier Armadàs, regidor dels primers ajuntaments democràtics, la llista l'encapçalen, a més de Zedjaoui, Víctor Muniesa, María López, Javier Trapote, Montserrat Figueras i Valentí Nieto.