Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007: ERC a Ripollet presenta el seu programa de govern

ERC ha presentat la seva candidatura oficial per a les eleccions del 27 de maig juntament amb el seu programa de govern. Aquesta formació política treballa la seva candidatura sota el lema “Il·lusiona't” i presenta un programa sobretot basat en les persones i en acostar la política al ciutadà. Lurdes Serra encapçala la llista del partit seguida per Ricard Sancho, Salvador Serra, Katia Ghannadzadeh i Lluis Pladevall, aquests dos últims, membres de les JERC.

Lurdes Serra va explicar quin seria el programa de govern per a les properes eleccions que es basa en 10 punts principals. Va destacar per començar que Ripollet hauria de ser un municipi adreçat al ciutadà i que consideren fonamental que les regidories treballin transversalment. Destaquen d'aquest programa la ordenança sobre civisme, que pretén que tothom sigui conscient que l'entorn de Ripollet i el seu contingut és de propietat pública i per tant del ciutadà. ERC també pretén crear una nova política a l'oficina d'atenció al ciutadà i potenciar la figura del defensor del ciutadà. Es vol potenciar també la figura del policia de barri, una figura que ha d'estar en contacte constant amb la gent i amb el barri on treballa. Es pretén també posar a l'abast del ciutadà tota la informació municipal, millorar el servei dels ambulatoris, garantir i buscar el màxim consens en temes polèmics com el soterrament de la C58 o de l'ECOPARC i arranjar els problemes de comunicació de Ripollet aconseguint una línia de tren pròpia amb una estació situada als Pinetons. També volen destacar la necessitat de fer accessibles alguns espais del municipi ja que actualment no tots els edificis estan adaptats. Per últim volen crear un consell municipal de serveis, crear un arxiu històric de Ripollet i recuperar i revitalitzar el nucli històric, potenciar l'esport de base i els clubs locals, i revitalitzar el comerç i la indústria.
Per la seva banda, Katia Ghannadzadeh, portaveu de les JERC, va explicar que les joventuts d'Esquerra centrarien els seus objectius en la manca de zones d'oci a Ripollet, destacant que el jovent de Ripollet ha de sortir fora per anar de festa. També proposen crear un Casal de Joves que realment compleixi les funcions d'aquest tipus de local, com seria fer-hi concerts, tallers i activitats. Per últim destaquen la seva preocupació pel problema de l'habitatge i pels problemes d'emancipació que té la gent jove.