Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Racó de les lletres tornarà a participar a la festa de Sant Jordi a la Rambla

El Racó de les lletres acollirà la presentació dels cinc títols que conformen les novetats editorials locals per aquest Sant Jordi. El Racó vol reunir, en un únic espai, tota la producció editorial que s'ha realitzat a Ripollet o per persones de Ripollet i facilitar la trobada entre els escriptors locals i el públic. El Racó comptarà amb tres zones diferents: un espai de venda de llibres, un espai de presentació de novetats i de signatura de llibres per part dels autors i un espai de difusió de la col·lecció d'història local de la Biblioteca.


Les novetats 2007 són:

- En busca de Lovework, de Joan i David Elías
- Històries compartides. La immigració dels anys seixanta i noranta a Ripollet, de Maria Jesús Garcia i Sandra Domènech.
- Los ángeles no deberían pecar, de Xavier Gassó
- No diguis on m'has vist, d'Eloi Isern
- 25 anys fent córrer la Rua, editat pel Ripollet Unió Atlètica.

Els autors seran presents en diferents horaris a l'espai del Racó de lletres locals per signar llibres. També participaran en la signatura de llibres d'altres autors de títols editats en anys anteriors com Aleix Saló i Miquel Alba.

Els promotors de la idea son Wenceslau Soler i M. Antònia Recasens, autors del llibre Viatge a Finlàndia i altres reflexions, La Biblioteca Pública de Ripollet i l'editorial EMA Publicacions.