Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern local de l'11 d'abril de 2007

Es van aprovar les bases específiques de personal funcionari. Es treuen a concurs quatre places d'agents de policia local d'oposició lliure. Aquesta actuació forma part del previst aquesta legislatura quant a reforç del cos policial local. A més, es convoquen dues places d'administratiu general, una de promoció interna i una d'oposició lliure.

Va ratificar el conveni amb la UAB per acollir-se novament al projecte ITACA. Un total de 24 alumnes dels IES de Ripollet (8 de cada institut) comptaran amb suport econòmic per poder seguir la seva formació a la universitat. Així mateix, la iniciativa té com a objectiu facilitar la cohesió social i fomentar l'ús del català per aquells joves que, per problemes econòmics o familiars, tenen dificultats per accedir a l'educació universitària. Seguidament es va acordar l'aprovació del conveni de col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental, proposat per la Regidoria de Medi Ambient. L'objectiu és establir una xarxa de bars i restaurants que afavoreixin la recollida d'olis usats i el foment de pràctiques respectuoses amb el medi ambient.
La Junta de Govern també es va decidir tirar endavant el projecte de remodelació del camp de futbol del CD Industrial. Inicialment es farà un mur de contenció que dóna a la rambla de Sant Andreu. Es crearà també un nou bar adaptat a les normatives actuals i es remodelaran les grades de manera que l'accés al camp des dels vestidors no quedi a la vista dels espectadors.
Finalment, la JGL va donar llum verda a la remodelació de la font del pavelló Joan Creus.