Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

20a edició del Sant Jordi a la Rambla

La cultura popular, l'artesania i la gastronomia es donaran cita el diumenge 22 d'abril a la tradicional celebració del Sant Jordi a la Rambla, organitzat per la CRAC. La fira s'obrirà a les 10 del matí i serà inaugurada pel president de la Generalitat, Josep Montilla. L'activitat, que enguany arriba a la seva vintena edició, compta amb la participació d'unes 45 entitats i 38 artesans.

Al llarg de la jornada s'instal·laran parades a la rambla, l'espai El Racó de les Lletres dorà a conèixer la producció literària local i s'han programat diferents actuacions d'entitats. A més, al migdia tindrà lloc la XI Mostra gastronòmica a la rambla de Sant Esteve, on es podran degustar els productes de 12 bars i restaurants.

PROGRAMA: Sant Jordi a la Rambla dia 22 d'abril

10 hores
Inauguració de la Fira a càrrec del Molt Honorable Sr. José Montilla president de la Generalitat de Catalunya.

De les 11 a 15 hores
Atraccions Infantils, a la Rambla de Sant Esteve (davant Parc del Molí).

12 hores
Obertura de la Mostra Gastronòmica a la Rambla de Sant Esteve (davant Parc dels Mestres), audició de sardanes amb la cobla GENISENCA.

17.30 hores
A la Rambla de Sant Esteve (davant Parc dels Mestres), actuacions instrumentals i actuació del Cor de Cambra dels alumnes de l'Escola de Música Diapasó.

18.15 hores
A la Rambla de Sant Esteve (davant Parc dels Mestres), ball de gitanes a càrrec de la colla de gitanes de Ripollet.

19 hores
Cantada d'Havaneres a càrrec del Grup Aires del Vallès.