Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

11 d'abril, Dia Mundial del Pàrkinson

Sota el lema 'Pàrkinson: malaltia, discapacitat i dependència', aquest dimecres, 11 d'abril, es commemora el Dia Mundial del Pàrkinson, declarat per la Organització Mundial de la Salut el 1997. Amb aquest motiu, la Delegació Cerdanyola-Ripollet de Pàrkinson Catalunya vol convidar tothom a participar a les diferents activitats organitzades per l'entitat fins el proper 18 d'abril i que tindran lloc a Barcelona. A més, la delegació local hi serà present el proper 22 d'abril a la rambla de Sant Jordi, amb un estand on difondran informació sobre aquesta malaltia. Més endavant té previst organitzar una caminada popular.

Pel que fa a les activitats programades per aquests dies, el dia 11 el Teatre Victòria acollirà una representació teatral protagonitzada per malalts de pàrkinson. El 13, a l'edifici Caixa Fòrum de Barcelona es realitzarà una conferència sobre la malaltia i el dia 16 una altra a la Pedrera. Per últim, el 18 d'abril Pàrkinson Catalunya ha organitzat un festival a la seva seu, ubicada al carrer Padilla, 235.
El Pàrkinson és la segona malaltia neurodegenerativa més freqüent entre els espanyols majors de 65 anys i que afecta més de 100.000 persones a tot l'Estat. Per a més informació, poden dirigir-se a la seu de la Delegació Cerdanyola-Ripollet, a l'Avinguda de la Creu Roja, 17, o trucar al telefon 93 580 03 11.