Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MUNICIPALS 2007 - Jacint Padró encapçala la llista del COP-CpR a les properes municipals

Jacint Padró tornarà a encapçalar la llista del COP-CpR a les properes eleccions municipals del 27 de maig. En els primers llocs de la llista hi haurà també José Luis Muñoz, Eduardo Giménez, Maria Ruiz, Pilar Castillejo i Jordi Martínez.

Padró comenta que “el COP-CpR aspira a ser la força majoritària a Ripollet i a canviar la dinàmica i els vicis de govern de més de 25 anys al capdavant de l'Ajuntament i assenyala que han fet una política d'aparador i d'enfrontament amb la ciutadania. Ripollet continua tenint els mateixos problemes que fa quatre anys”.
El Compromís està convençut que compta amb la confiança dels veïns i veïnes de Ripollet per a fer el canvi de rumb que el poble necessita.

La fàbrica Trilla

El CpR ha denunciat que el tancament de la fàbrica Trilla va ser un tancament amb intencions especulatives. Segons paraules del regidor José Luís Muñoz “el ràpid tancament de Trilla sempre ens ha semblat una immensa comèdia, una posada en escena d'un guió prèviament pactat i en el qual hi ha intervingut diversos actors: empresa, propietaris dels terrenys, dirigents sindicals, alcalde... Els únics que no van tenir gairebé ni una frase en aquesta farsa van ser els treballadors.”. Segons el CpR ara ja es pot comprovar que el que diuen és veritat, doncs ja és públic que en els terrenys de l'empresa s'hi construirà un centre comercial.

Per la seva banda, la tinent d'alcalde d'urbanisme de l'Ajuntament de Ripollet, Rosa Maria Martín, ha volgut aclarir que la qualificació del sòl on estava situada la fàbrica Trilla sempre ha tingut, i té encara, qualificació de sòl industrial, per la qual cosa totes les al·lusions a una possible construcció d'una zona d'oci o d'habitatges són totalment falses. També ha dit que l'equip de govern no té cap intenció de canviar aquesta qualificació i que de moment, en el darrer Ple, només es va donar el vist-i-plau a una activitat que es pot realitzar en aquest tipus de sòl. Aquesta activitat seria la reparació i venda de vehicles, similar a la que realitza Seat al carrer de Tarragona. Segons la tinent d'alcalde l'única intenció del CpR és generar confusió i fer insinuacions sense demostrar absolutament res.