Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Ordinari del 29 de març

La sessió del Ple de març va aprovar inicialment l'ordenança municipal de tinença d'animals de companyia, amb els vots favorables de tots els partits, menys el PP, que s'hi va abstenir.

També es va acordar el nomenament dels dos representants i el suplent al Consorci de Televisió Digital del Vallès Sud. Aquest punt va ser aprovat amb els vots favorables de PSC, ICV, CiU. El CpR va votar en contra i el regidor no adscrit Josep Gabarra, EUiA, ERC i PP s'hi van abstenir.
El següent acord adoptat va ser l'adjudicació del quiosc-bar del parc del Riu Ripoll, que va ser votat a favor per tots els grups, a excepció de Josep Gabarra, que s'hi va abstenir. La convocatòria de la resta de quioscos va quedar deserta.
Un altre punt discutit va ser l'autorització per a exercir l'activitat d'exposició, venda i reparació de vehicles a la nau del carrer de Balmes amb Tarragona. Va comptar amb el vistiplau de l'equip de govern, el negatiu del CpR i l'abstenció de la resta.
També es va donar llum verda a una modificació de partides per un import de 222.787,17 euros, destinada a fer front a diverses actuacions urbanístiques i a l'atenció de persones amb dependència. El punt va tirar endavant amb el suport de PSC, ICV, CiU i PP i l'abstenció de la resta.
Pel que fa a les mocions, es va rebutjar la presentada pel CpR, que demanava la posada en marxa del Pla d'accessibilitat. La moció va obtenir el suport d'EUiA, ERC i PP, mentre que Josep Gabarra s'hi va abstenir i els membres de l'equip de govern s'hi van pronunciar en contra.
Per últim, es va incloure, per procediment d'urgència, l'adjudicació d'una nova parada del Mercat Municipal de Ripollet.