Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escola pública a Ripollet

Aquest dijous es va realitzar al Teatre Auditori de Ripollet una xerrada sobre l'escola pública i es va donar tota la informació referent a les preinscripcions pel curs 2007-2008. L'acte va comptar amb la presència de Maria Vinuesa, mestre d'educació infantil i membre de l'associació de mestres Rosa Sensat.

Vinuesa va explicar que l'escola pública és una escola oberta a tothom i per a tothom i amb total transparència respecte a la diversitat. Un dels principis bàsics de l'escola pública, va afegir, és educar en llibertat i amb consonància amb la família de l'infant. També va destacar que l'escola pública té molt en compte les característiques i necessitats dels infants i adequa l'educació a aquests factors.

Pel que fa a les preinscripcions, en els col·legis públics tindran lloc del 10 al 20 d'abril al Centre Cultural, a la Rambla Sant Jordi, 2-4. Pel que fa a les escoles concertades el període és el mateix però la inscripció es realitza en cadascún dels centres. Les llistes definitives d'admesos es donaran a conèixer el dia 5 de juny i les matrícules seran de l'11 al 15 del mateix mes.